BORN TO SHOW THAT SOMETHING EXTRA

“Je moet niet zo onzeker over jezelf zijn ” “Je bent veel te kritisch op jezelf” “Hoe anderen naar jou kijken is anders dan hoe jij kijkt”
Nou laat mij dan eens zien wat de rest ziet.. dacht en zei ik.
Ik wist al jaren dat ik een negatief zelfbeeld had maar hoe je dit oploste bleek niet makkelijk. Rationeel wist ik heel goed hoe je gezond naar jezelf moet kijken, maar dit ook zo voelen is een ander verhaal.
Buiten het stuk uiterlijk om, merkte ik wel dat wanneer ik succes had in thema’s, ik bewijzen vond en daardoor mijn onzekerheid kon onderdrukken tot tegenspreken. Dus ik besloot; laat mij dan maar eens zien hoe ik er écht uit zie. Ik vroeg om fotoshoots zonder bewerking en begon ‘misschien een beetje’ te snappen dat ik ook wel mooie eigenschappen had. Te vaker ik het deed, te meer ik ook zag wat er met foto’s gebeurde. Als dit met mijn foto’s gebeurd, dan gebeurd dat dus ook met andere foto’s.. Niet alleen het cliché verhaal van artiesten. Maar ook doorsnee reclame waarin huid wordt bewerkt.
Ik vond een nieuwe passie want buiten dat het goed werkte voor mijn zelfvertrouwen vond ik het ook echt leuk om nieuwe thema’s uit te proberen en steeds te verbeteren in poseren en mimiek. Ik ken mijn karakter en innerlijk door en door.. Door dit uit te stralen op foto’s ben ik dubbel zo trots.
Ik zou mezelf omschrijven als: Krachtig, puur & integer, kwetsbaar & gevoelig, zelfverzekerd!
Wat begon als een hulpmiddel voor mijzelf, liep uit op meer.

Rowey Muradin
Rowey MuradinRowey
Stylist information:
Height: 172
Weight: 62
Waist: 65
Hips: 87
Chest: 83
Cup: C
Shoes: 39.5/40
Tops: XS/S
Dress: S
Jeans: 36